I dag lavede jeg en kæmpe portion. Jeg synes pølsebrød skal være bløde og lidt søde i smagen, men jeg vil helst have ca. 1/3 groft mel, for at få en mere smagfuldt og lækkert brød. Hvis du vil lave gode pølsehorn, bliver du nødt til bruge penge på nogle gode pølser. Jeg køber brunchpølser hos en lokal gårdbutik, der har frilandsgrise.
Til 12 store pølsebrød
12 rigtig gode brunchpølser
1 portion dej af ca. 1 kg mel, den samme jeg bruger til burgerboller
Æg eller mælkeprodukt til at pensle
Sesamfrø til at drysse
Lav dejen, som til burgerboller, og lad den hæve et par timer. Del dejen i to stykker og udrul til store cirkler ca 1/2 cm tykkelse. Hver cirkel deles i 6 "slices". Hvert slice rulles om en pølse. Placer på snippen, når du ligger dem på bagepapiret, så de ikke går op. Lad brødene hæve ca 20 min. Pensl og drys med rigelig sesam.
Bag ved 200 grader i 12-15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar