Retterne er fundet i "spis på mexikansk" af Lourdes Nichols. Men de er gengivet efter, hvordan jeg lige har lavet dem.
Mexikansk ris, se fra i går her på bloggen.
Til risen lavede jeg peberfrugt med løgringe: "rajas encebolladas"
3 personer
Olie til stegning
1 løg i tynde skiver
2 peberfrugter i strimler
1 1/2 spsk tomatpuré
1/2 tsk sukker
Salt
Peber
1/2 terning bouillon, hønse
Evt 1 hel chilli
3/4 dl vand
Frisk koriander
1/2 dl fløde eller cremefraiche
50 g mild cheddar
Lad løg og peber svitse til det de er bløde. Kom tomat, sukker, evt. Chilli, jeg kom blot lidt chillipulver i. Bouillon, vand og evt fløde på. Kog i 5 min. Tag af varmen og kom ost i og kom det i et ildfast fad og varm ved 180 grader i ovnen i ca. 15 min.
En grøn salat, jeg havde tomat, peberfrugt og napolitana, som jeg serverede til.
Derudover lavede jeg "enchiladas", friterede tortillas med tomatsauce og ost
3 personer:
3-6 hvedetortillas, alt efter, hvem der spiser med.
1 1/2 dl olie
Lav en chilitomatsauce, jeg tog tomatsaucen fra i går og smagte den til med chili.
50-100 g revet mild cheddar eller mozzarella
1 finthakket løg
Evt. Et stegt kyllingebryst eller andet kød
Steg 1-2 tortillas Per mand. Ca. 30 sek i meget hed olie. Læg dem på fedtsugende papir før de holdes varme og serveres hurtigt. Så de stadig er lækre.
Ved servering kommes tomat og rå løg ost og evt kød i og rul pandekager. Kom også tomatsauce over og lidt ost. Spis med salat og det andet tilbehør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar