Min fiskemand kommer om tirsdagen, og jeg er en fast kunde.
I dag havde han hele stenbidere, det har jeg aldrig prøvet, så jeg købte en til min datter og jeg skulle spise alene.
2 pers.
1-2 stenbidere, efter størrelse
½ bæger past. æg eller æggeblomme
Rasp til panering
Smør/olivenolie til stegning
Salt og peber
Til spinatten
10 g smør
200 g spinat, jeg brugte frisk
½ bæger past. æg eller æggeblomme
30-50 parmesan, revet
Evt. en sjat mælk eller fløde
Salt og peber
Ca. 200 g tørret grov pasta.
Server med frisk citron.
Jeg havde en rest pasta fra i går, så det var jo nemt. Ellers koges det imens spinaten laves.
Stenbidderen var heldigvis flået. Men jeg filletterede den. Det var nemt, da benet i midten er sammenvokset og massivt.
Jeg kiggede på nettet, og kunne se, at flere anbefalede at fisken blev overhældt med kogende vand inden den steges.
Jeg kom filetterne i en skål dryssede med lidt salt og hældte kogende vand over. Efter nogle minutter hældte jeg i stedet kold vand på. Panér fisken i æg og rasp og steg filetterne. Jeg tror jeg stegte 5 min på hver side
Smelt lidt smør i en anden gryde og tilsæt spinat, så det falder sammen. tag gryden af varmen og rør mens du kommer æg og ost i, så det dækker spinaten. Tilsæt evt. lidt fløde for at få lidt mere sauce. Smag godt til med salt og peber.
Når maden serveres dryppes både fisk og spinat med citronsaft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar