4 personer
400 g kogt eller stegt kød i tern, f.eks oksebov fra suppekogning eller resten af en flæskesteg
400 g kartofler, kogt og afkølet og skåret i mundrette tern
2-3 store løg, hakket
Smør eller margarine til stegning
Evt. 4 æg
Ketchup eller anden sauce du synes passer til.
Steg først kartoflerne sprøde i fedtstof. Vend dem få gange, så de ikke bliver til mos. Der skal altså lidt fedt til at få dem gode. Du må evt. Gøre det af flere gange, hvis din pande ikke er så stor, ellers bliver de ikke sprøde.
Tag dem af på en tallerken og klar løg i fedtstof. Steg kødet sprødt. Kom til sidst kartofler ned og vendt det hele sammen og varm det igennem. Krydder med rigeligt salt og peber!
Lav evt et spejlæg Per mand til. Retten kan også strækkes ved at serverer er stykke rugbrød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar