Fyld til ca. 4 personer
100 g bacon, kan udelades
2 store løg, et hakket, et i skiver
1 peberfrugt, rød i terne
3 krydrede pølse, gode frankfurtere
2 store tomater evt. Fra dåse, hakket
1-2 tsk paprika
1 stort æble, revet
100 g savojkål i tynde strimler
Steg bacon på panden og brug lidt af fedtet til at stege retten i. Hvis du ikke vil have bacon i, så brug lidt olie. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir. Kom hakket løg og peberfrugt på panden og lade det stege et par minutter før pølseskiverne steges og tomat tilsættes. Jeg brugte lidt tomatpuré i går, fordi jeg ikke havde sås Store tomater. Riv æblet i retten og steg det hele sammen.
Smag retten til med paprika og salt og peber. Og kom kålen i, vend det rundt, så det lige bliver varmet godt igennem. Smag evt til igen.
Kom fyld i de grove pandekager.
Du kan evt. Stege løgringe i lidt smør og serverer på toppen af de lukkede pandekager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar