2 personer
4-6 rispapirspandekager (rispapir fåes i specialforretninger med kinesiske specialiteter)
1 hjertesalat
1/2 agurk
2 forårsløg
1 moden avocado
4 spsk sesamfrø
Evt. Frisk koriander
200-300 g meget mørt kød, det kan være oksefilet, kyllingefilet, andebryst, store rejer eller laks
Marinade til kød
1 spsk olie, f.eks jordnøddeolie
1 spsk soyasauce
1 fed knust hvidløg
2 tsk revet ingefær
1 tsk risvineddike
Tilbehør
Sød chilisauce
Skær kødet i strimler, så det kan steges hurtigt. Mariner det i blandingen i 1/2-1 time.
Skær alle grøntsager i tynde stykker, der nemt bides over. Avocadoen kan skæres ud af skalaen med en bordkniv.
Rist en portion sesamfrø på panden før kødet steges kort ved høj varme.
Sæt alt på bordet og lad selv folk samle pandekagerne:
Kom et rispapir i kold vand i 10-30 sekunder til det er blødt. Tag det på en tallerken og læg grønt og kød på og drys med sesam. Kom lidt sød chili på før eller efter pandekagen rulles og lukkes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar