søndag den 15. februar 2015

Aftensmad 13. Februar: pasta med svampe

Til 2 personer

En hurtig kødfri ret inspireret af kogebogen sølvskeen

Olivenolien
400 g svampe, hakket
1 løg hakket
1 fed hvidløg, knust
40 g tomatpuré
Evt 1 dl hvidvin
1 1/2 dl madfløde f.eks. 8 %
Citronsaft
50 g frisk mozzarella
En Kvist persille
Salt
Peber

200 g tørret pasta eller 250 g frisk. Kog det i rigeligt vand mens saucen laves.

Svits svampe og løg i lidt olie. Kom tomat på og lad det karamelliserer lidt. Du kan også bruge 1/2 dåse flået tomat og koge ind i stedet. Kom evt vin på og lade den koge væk. 
Kom fløde på. Smag til med salt, peber og citron eller eddike.
Server med findelt mozzarella og frisk persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar