Nemt, hurtigt, varmende og sundt. Brug hvad du har. Porrer i stedet for løg. Gulerod eller selleri i stedet for persillerod. Fin måde at få brugt resterne i grøntsagsskuffen. Suppen er også god med lidt madfløde i stedet for hytteost, men denne version er ekstra mættende med den mættende, magre ost i.
Lidt olivenolie
1 stort løg
3 fed hvidløg
1 gulerod
1 persillerod
6 jordskokker
1 kartoffel
1 håndfuld persille
1/2 liter bouillon, høne eller grøntsag
1 lime, saft heraf
Salt og peber
120 g hytteost
150 g rejer, kogte og afdryppede
Godt brød serveres til
Gør grøntsager i stand, skær dem i mindre stykker. Sorter i lidt olie og kom bouillon og persille på. Kog til meget møre, ca. 20-30 min. Blend til en glat suppe.
Smag til med limesaft og krydderier.
Anret suppen med en skefuld hytteost midt i tallerkenen, drys med rejer og persille. Kom limesaft og peber på ved servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar