3 mellem gulerødder
1 stort løg
3 mellem kartofler
1 stor porre
2 tykke skiver selleri
2 store fed hvidløg
2 ds hele flåede tomater
1,5 dl hvidvin
2,5 dl fløde
1, 5 dl minimælk
3-4 dl vand
1 stort løg
3 mellem kartofler
1 stor porre
2 tykke skiver selleri
2 store fed hvidløg
2 ds hele flåede tomater
1,5 dl hvidvin
2,5 dl fløde
1, 5 dl minimælk
3-4 dl vand
1 hønsebouillonterning
2 tsk paprika
2 tsk paprika
Lidt timian
Smages til med:
bouillon
Salt
friskkværnet peber
2 spsk tomatketchup
1-2 spsk sukker
Smages til med:
bouillon
Salt
friskkværnet peber
2 spsk tomatketchup
1-2 spsk sukker
Hvidvinseddike eller gastrik
Persille til pynt, hvis du synes og har det i huset
Skær alle grøntsager i små stykker, og svits i lidt olie med paprika i ca. 5 min. Grøntsagerne skal ikke brune, men lige nå at frigive deres sødme. Kog vinen ind. Tilsæt de 2 dåser tomater og vandet/fonden. Lad koge ca 45 minutter. Afkøl lidt, og kør det rigtig godt med en stavblender, så det er så fint som muligt. Tilsæt fløden og mælken og smag til med krydderierne osv.
Persille til pynt, hvis du synes og har det i huset
Skær alle grøntsager i små stykker, og svits i lidt olie med paprika i ca. 5 min. Grøntsagerne skal ikke brune, men lige nå at frigive deres sødme. Kog vinen ind. Tilsæt de 2 dåser tomater og vandet/fonden. Lad koge ca 45 minutter. Afkøl lidt, og kør det rigtig godt med en stavblender, så det er så fint som muligt. Tilsæt fløden og mælken og smag til med krydderierne osv.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar